Materialer til PR

Workshops

Workshops om historiefortælling med historiefortæller Kasper Sørensen, Fortælletids grundlægger. Kasper Sørensen har udviklet en række workshops skræddersyet til brug på bibliotekerne. Der er tilbud til både bibliotekarer, bedsteforældre og andre biblioteksbrugere.

 

Læsehelte – En dag med formidling og fortælling

Målgruppe: 

Varighed: 6 timer, inkl. pauser.

Pris: 12.000 kr.

Indhold: 

Biblioteket samler de elever, der er årets Læsehelte og Kasper lærer dem at skabe og fortælle hver en historie. Historien indeholder både en personlig anekdote og en boganmeldelse, der krydsklippes efter en særlig teknik, bliver smurt med lokkende sprog og serveret sprudlende og sjovt.

Alle er med i alle steps, og udvikler og lærer løbende gennem dagen ud fra både egne erfaringer og kvalificeret feedback. Det hele slutter med et finaleshow hvor alle er på, for hinanden. 

Deltagerne er nu gearet til at holde booktalks for jævnaldrende på nye inspirerende måder.

Er allerede afholdt på blandt andet Sønderborg og Silkeborg biblioteker.

 

Booktalks Bonanza

Målgruppe: Husets bibliotekarer, op til 12 deltagere pr. workshop

Varighed: 6 timer, inkl. pauser 

Pris: 12.000 kr.

Indhold: 

Pep jeres booktalks ekstra op med brug af konkrete formidlingsredskaber, der både virker og er enkle at gå til. 

Det er lige meget hvad I læser – det vigtige er, hvad I kan få dem til at læse – og vi har et par ret gode ideer til hvordan…

Så ønsker I at lære sproglige superstrategier og få selvsikkerhed i jeres fremtræden, så jeres booktalks stryger hele vejen til læsernes hjerter? Så slå til på en Booktalks Bonanza

Booktalks Bonanza er allerede afholdt på biblioteker i blandt andet Hvidovre og Skanderborg.

 

Gi’ levende godnathistorier

Målgruppe: Bedsteforældre, forældre og andre voksne, der gerne vil give deres børn levende fortællinger.

Varighed: 2,5 timer, inkl. kort pause 

Pris: 5.000 kr. for op til 16 deltagere.

Indhold:

Giv voksne biblioteksbrugere mulighed for at lære de tre vigtigste ting, der skal til for at de kan skabe deres egne eventyr. På dette mini-kursus får de også taget hul på at øve sig i  at fortælle dem godt ved hjælp af enkle redskaber. Og så går de hjem og fortæller godnathistorier!

 

Fortælletid Live

Husk at vi også gerne kommer ud og fortæller live. Vi har mange års erfaring med at fortælle for både børn og voksne, til åbningsarrangementer, som sommerferie-aktivitet, kulturaftener, gysernætter og i mange andre sammenhænge. Abonnenter på Fortælletid Bibliotek får naturligvis altid et godt tilbud.