Fortælletids abonnementspakker

Fortælletid Bibliotek tilbyder fire forskellige pakker med videoer med levende fortællinger til ubegrænset online streaming: 

Lille Pakke, Stor Pakke, Stor Pakke+ og Kæmpe Pakke. Her kan du læse mere om de enkelte pakkers indhold: 

Lille Pakke

 24 historier
 Fabler, folkeeventyr og kunsteventyr
 Op til 6 år

Stor Pakke

 60 historier
 Fabler, folkeeventyr og   kunsteventyr
 Moderne kunsteventyr, legender, drømmerejser og nordisk mytologi
• Historier knyttet til FN’s   verdensmål
 Historier til årets mærkedage
 Op til 6 år
 Fra 6 år og op

Stor Pakke +

 120 historier
 Fabler, folkeeventyr og
kunsteventyr
 Moderne kunsteventyr,
legender, drømmerejser
 og
nordisk mytologi
• Historier knyttet til FN’s
verdensmål

 Historier til årets
mærkedage
 Op til 6 år
 Fra 6 år og op

Kæmpe Pakke

 200 historier
 30 fortællere
 Fabler, folkeeventyr og kunsteventyr
 Moderne kunsteventyr, legender, drømmerejser og nordisk mytologi
 Historier knyttet til FN’s
verdensmål
 Historier til årets mærkedage
 Op til 6 år
 Fra 6 år og op

Lille Pakke 

Læsere starter som lyttere…

Med Fortælletids Lille Pakke giver du de mindste biblioteksgæster en skøn mulighed for at få fortalt en god historie – igen og igen. Nu kan børnene opleve nogle af de historier, du selv elskede at høre som barn – og et par stykker du ikke kender, så overvej at lytte med.

Vi har udvalgt klassiske folkeeventyr, fabler og kunsteventyr med fokus på de yngste gæster. Hør Ulven banke på, mens de syv gedekid er alene hjemme; hold vejret, mens dronningen forsøger at gætte den lille mands navn, så hun slipper for at give ham sin førstefødte; mærk hvordan fiskeren får en flynder på krogen, som hans kone hjemme i muddergrøften nok skulle blive glad for at spise, men hør… fisken kan tale… 

Se indholdet af Lille Pakke her

Stor Pakke

Gode historier får man aldrig for mange af…

Velkommen til spas og spræl. Med Stor Pakke blandt bibliotekets digitale tilbud, får både store og små biblioteksgæster mulighed for at tage ud til Glasbjerget, på eventyr med Store Claus og høre nattergalen synge. Her kan I finde ud af, hvor lyset går hen når det bliver mørkt, om tigeren spiser aben eller omvendt, lære nyt om Hans og Grethe og meget mere. 

I Stor Pakke finder du tillige fortællinger, der knytter sig til nogle af FN´s Verdensmål, og som noget nyt giver vi også løbende adgang til højtidsaktuelle historier.

Se indholdet af Stor Pakke her

Stor Pakke +

Fortællefesten

I Stor Pakke + er der for alvor fest. Her er dansegulvet fyldt med dansende riddere, kvinder af træ råber, at ulven kommer, en tapir gemmer sig i skoven, mens en sulten mand ser bordet dække sig selv og djævelen fletter sine guldhår. Ok, vi blander nogle af historierne lidt sammen her, men der ér også mange. Stor Pakke+ er en drømmerejse af eventyr, skøre fortællinger og en masse af de gode gamle historier mennesker har fortalt hinanden i tusind år. Stor Pakke+ tager lytteren i hånden og vandrer mod mange fabulerende og litterære universer. Skal dine biblioteksgæster med?

I Stor pakke+ finder du selvfølgelig også fortællinger, der knytter sig til nogle af FN´s Verdensmål, samt løbende adgang til højtidsaktuelle historier. 

Se indholdet af Stor Pakke+ her


Kæmpe Pakke

Lån succes på biblioteket

Albert Einstein sagde engang, at hvis man ønsker at ens børn skal have succes i livet, skal man fortælle dem eventyr. Hvis det er sandt, er der meget succes at finde i Fortælletids Kæmpe Pakke. Her kan man varme sig ved rævens hemmelige sang, sidde på Doven-Lars´ flyvende stol, høre om en, der får tre ønsker og om noget, som helt sikkert er løgn – måske. Der er også en dreng, der ikke kan blive bange. Faktisk er der fortællinger i alle farver og dufte og masser at glæde sig til – bare se på listen over historierne… 

Se indholdet af Kæmpe Pakke her

Køb Fortælletid

Er du interesseret i at tilbyde Fortælletid til dine biblioteksbrugere?