Materialer til PR

Materialer til PR

Det er nyt og spændende – hvordan kommer det til at gå? Første skridt er taget: I abonnerer på Fortælletid Bibliotek. Nu skal jeres brugere bare vide det, så de kan komme i gang med det gode tilbud. lad os hjælpe…

 

Til inspiration kan I her se et eksempel på hvordan Herning har valgt at udbrede kendskabet til deres tilbud om Fortælletids historier. Kontakt os, hvis I vil gøre det samme eller noget lignende, så vi kan aftale nærmere og I kan få særlige links med koder til at embedde på jeres side.

Hvis I vil benytte anledningen til at markere jer i lokalaviser og lignende, kommer vi meget gerne med inputs til en pressemeddelelse. Skriv til kontakt@fortaelletid.dk

Vi kontakter også gerne relevante online guides, der dækker jeres lokalområde. Sig til, hvis I kender nogle af den slags og ikke har ressourcer til at kontakte dem selv.

 Er jeres lånere vilde med bogmærker, sender vi jer med glæde en gratis stak Fortælletidsbogmærker. Af miljøhensyn trykker vi kun det antal, der bliver efterspurgt, så I skal regne med en smule leveringstid. Se eksempel på bogmærke herunder.

Fortælletid Live

Husk at vi også gerne kommer ud og fortæller live. Vi har mange års erfaring med at fortælle for både børn og voksne, til åbningsarrangementer, som sommerferie-aktivitet, kulturaftener, gysernætter og i mange andre sammenhænge. Abonnenter på Fortælletid Bibliotek får naturligvis altid et godt tilbud.